Jordemoderkonsultation

 

  • Kontinuitet

 

  • Råd og vejledning

 

  • Tid

 

  • Tryghed

 

  • Tillid

 

  • Jordemoderundersøgelser

 

  • Fødsels- og forældreforberedelse

 

 

 

 

Jordemoderkonsultation

 

 

Under graviditeten er det essentielt, at du konsulterer en jordemoder, som du føler dig tryg ved og har tillid til. Som jordemoder er jeg din primære kontaktperson i graviditeten og har ansvar for at give dig og din partner den rigtige vejledning og behandling igennem graviditeten, og ruste jer til fødslen og den første tid med jeres barn.

 

Jeg følger Sundhedstyrelsen retningslinier for svangreomsorg, som bestemmer rammerne for jordemoderkonsultation i graviditeten. I et konsultationsforløb hos mig, kan du selv vælge, hvor mange konsultationer du har behov for, eller vi kan lave en plan for dit graviditetsforløb i fællesskab.

 

Jeg vil dog anbefale dig, at du også benytter dig af tilbuddet i den offentlige sektor, hvilket vil sige 5 jordemoderkonsultationer i løbet af graviditeten i jordemoderkonsultationen som er tilknyttet dit fødested. Dette for at blive fortrolig med dit fødested, og så dit fødested er opdateret omkring dig og dit graviditetsforløb og kan suplere med de nødvendige kompetencer, hvis det under graviditeten skulle blive nødvendigt med yderligere undersøgelser eller evt. indlæggelser.

 

Det jeg kan give dig, udover de basis undersøgelser som du får på dit fødested er, at du får vejledning og undersøgelser hos en jordemoder, som du kommer til at kende godt, som du har tillid til og som har tid til dig og din familie. Jeg kan skræddersy konsultationen efter dine og din families behov og give dig/jer et forløb med kontinuitet.

 

 

 

 

Kontakt mig på minjordemoder@gmail.com eller på tlf.: 30284774

© 2014 Minjordemoder.dk - Bjergesøvej 16 - 4534 Hørve - Tlf: 30 28 47 74 - Email: minjordemoder@gmail.com.